29. märts 2024

TarSlämmi finaal on toimunud!

Nagu arvata, oli 7. mail toimunud TarSlämmi finaal ka tänavu päris rahvarohke. Eks korraldajad lootsid ka üllatusi, kuid nendes ei saa kunagi kindel olla – siis poleks nad enam üllatusedki.

Lõpptulemusena olen korraldajana õnnelik, et Tallinnas toimuvasse Eesti meistrivõistluste finaali pääsesid 2, mitte 1 võistleja.

Kui TarSlämmi finaali tuli võistlema Contra, arvasid üsna paljud, et võitjas pole kahtlust. Kuid nii lihtsalt see ei läinud! Publiku hinnete põhjal läheb Tallinnasse hoopis Jane Tiidelepp. Tarkade Klubi (koosseisus Margus Kasterpalu, Vahur Afanasjev ja Luulur) otsusel lisandub temale Contra.

Fotol on näha punastes pükstes, põrandal istuv Marijus, keskel prillide ja musta särgiga Luulur, tema kõrval paremal Vahur Afanasjev ja vasemal õla taga Margus Kasterpalu; ees rohelises särgis Contra

Võistlusele lisas värvi eelmisel aastal Luuleprõmmu Euroopa Meistrivõistlustel Leedut esindanud ja siin korraldajate südamed võitnud Marijus Povilas Elijas Martynenko (http://www.kirjandusfestival.tartu.ee/marius-povilas-elijas-martynenko), kes oli kutsutud tänavuse Prima Vista külaliseks.

Jaan “Luulur” Malin
MTÜ Kultuurikorraldus