28. märts 2024

Olge terved ja ükskord me kohtume teiega niikuinii!

Jätkame oma rubriigiga: mida teevad meie seltsid praegusel ajal 🙂 Tubli Narva Eesti Selts tegeleb heategevusega.

Hetkel on meil käimas sellised ajad, mis meid üksteisest eemal hoiavad, samas aga ka lähendavad. Eriolukord on meid paikseks sundinud. Peame küll hoolitsema ennekõike iseenda ja enda lähedaste eest, kuid unustada ei tohiks ka neid, kellel sellist tuge pole. On ju tore, kui ilmas on veel keegi, keegi sinu peale mõtleb ning sulle head soovib.

Ebakindlatel aegadel on üks asi, mis teeb südame soojaks ja meele rõõmsaks. See on heategevus.

Saame me ju kõikjalt lugeda sadadest vabatahtlikest, kes ulatavad oma abikäe ja aitavad abivajajatel toime tulla. Oleme ka enda seltsis edastanud üleskutse – kui keegi teab kedagi, kes mingil põhjusel on jäänud abita või ei tule ise toime, andke palun KINDLASTI teada! Üritame ka omalt poolt kaasa aidata, et abi jõuaks tõepoolest IGA inimeseni.

Mõni aeg tagasi küsiti meilt, et kas meil oleks aega ja tahtmist lisada koduhoolduses olevate üksikute inimeste lihavõttekingikotti midagi toredat ja südantsoojendavat – on see siis lihavõttetibu, jänkupoiss, kevadtoonides linik vmt.

Mõeldud- tehtud!

7.aprillil sai tibuprojekt lõpp-punkti ning muhe seltskond läkski reisile. Narva Eesti Seltsi poolt sai Narva linna koduhoolduspatsientidele üle antud ühtekokku 182 silmarõõmustajat.

Olge terved ja ükskord me kohtume teiega niikuinii!

 

Kairi Johannes
Narva