28. märts 2024

Narva-Jõesuu Eestlaste Selts Kalju ootab külalisi

Narva-Jõesuu Eestlaste Selts Kalju ja EELK Narva-Jõesuu Niguliste kogudus remondivad koostöös koguduse maja Koidu 19, et pakkuda seal päevakeskuses tegevusi ja võtta vastu seltsi ning koguduse külalisi.

Majutuseks on 6 tuba, kokku 12 kohta. Tellimused võtab vastu Liina tel 53056633 või e-kirjaga njluterikogudus@gmail.com. Esimesele külalisgrupile, Tallinna Missio Koguduse Alfa kursusele meeldis meie juures.Tallinna Missio Koguduse väljasõit EELK Narva-Jõesuu Niguliste Kogudusse Tallinna Missio Koguduses toimunud Alfa kursuse raames käidi 12.-13. juunil väljasõidul Narva-Jõesuus.

Idee selleks andis üks kursusel osaleja, kes ise on EELK Narva-Jõesuu Niguliste Koguduse liige. Väljasõidul osalenud inimesed külastasid EELK Narva-Jõesuu Niguliste Kogudust esimest korda. Koguduse ruumides toimusid loengud, mänguõhtu, samuti toitlustamine ja ööbimine. Osalejatele tehti ka väike ekskursioon koguduse majas ja tutvustati hoone ning koguduse ajalugu.

Osalejate endi sõnul oli Alfa väljasõit hästi organiseeritud. Kõige rohkem jäi meelde tore ja toetav seltskond, põnevad arutelud, saun, karastav suplus ja poole ööni kestnud lauamängud. Samuti meeldis, et õhkkond oli usalduslik, inimesed said enda eludest jagada ning oldi ühiselt palves. Narva-Jõesuu Niguliste Kogudus oli meeldiv koht – ajalooline, samas õdus ja lihtne. Osalejaid vastu võtnud EELK Narva-Jõesuu Niguliste Koguduse liige Tiiu oli väga külalislahke. Kõik need asjad kokku tegid kahest päevast täiusliku nädalavahetuse.

Viivika Reintam,
Alfa kursuse liige