29. märts 2024

Narvas peeti veel ühte kevadpidu

Narva Eesti Seltsil on tavaks saanud igal aastal pidada üheskoos Narva Eesti Gümnaasiumiga kevadpidu. Sellel aastal peeti see 25. mail.

EV juubeliaastat aga otsustati tähistada pisut pidulikumalt – balliga. Selleks lihviti juba mõnda aega õpetaja käe all tantsuoskusi. Üheks juhendajaks oli Narva Eesti Seltsi kauaaegne liige Tiiu Assafrei. Pidu oli igati väärikas – balli värvideks olid sinine, must ja valge, tantsiti aeglaseid tantse, sekka kiiremaid, ei puudunud ka kirglik tango. Ühiselt võeti üles ka kaasaegse roki tantsusammud. Peole olid tulnud ka külalised, kes näitasid oma oskusi ning ajastukohaseid aksessuaare.

Koolinoorte ja Narva Eesti Seltsi liikmete ühistegevused on saanud heaks traditsiooniks – koos tähistame tähtpäevi, käime ekskursioonidel ning korraldame muudki põnevat.

Lastekaitsepäeval 1. juunil avatakse Narva Eesti Gümnaasiumi tammepark. See on laste kingitus Eesti Vabariigi 100. aastapäevaks. Seltsi liikmed on nõu ja jõuga ikka abiks olnud ning avamispeole on kutsutud esinema meie meesansambel „Juhhaidii“.

Kokkuvõtte saatis Kairi Johannes, Narva

 

1 thought on “Narvas peeti veel ühte kevadpidu

Comments are closed.