29. märts 2024

Pärastlõuna Leelo Tungla seltsis

Eesti Kool Londonis ning noorteklubi Keelekindlus kutsuvad teid kõiki Eesti Majja Londonis, et kohtuda armastatud kirjaniku Leelo Tunglaga.

Leelo räägib lähemalt filmist “Seltsimees laps”, mis põhineb tema enda memoaaridel. Filmi linastus Londonis, millele järgneb ingliskeelne vestlus, toimub järgmisel päeval, 17. märtsil kell 15.00 Regent Street Cinemas. Rohkem infot leiate siit ning piletid siit.

Meil on ka võimalus tutvuda uhiuue raamatu sisuga, mis Leelo ning loodusteadlase Aleksei Turovski ühisel koostööl alles valmimas on. Ette lugemata ei jää ka lasteluuletused Leelo valikul.

Leelo Tungal pälvis sel aastal oma pikaajalise tegevuse eest lastekirjaniku, luuletaja ning laulusõnade autorina riikliku elutööpreemia! Tema teoseid on lugenud mitmed põlvkonnad ning tema luuletuste viisistusi on esitatud paljudel laulupidudel. Tunglalt on ilmunud ligi 90 raamatut lastele ja noortele ning ta kirjutab tänini mitmes žanris. Tema loomingut iseloomustab optimism ja elujulgus, vahetu suhtlemine lugejaga, ladus sõnaseadmine ja teravmeelsus.

Tule perega ning veeda üks mõnus pärastlõuna Leelo Tungla seltsis! Kohapeal on võimalik endale kirjaniku raamatuid soetada ning soovi korral ka autogrammi küsida. Kaasa võib tuua ka juba olemasolevaid Leelo Tungla raamatuid, et ka need autori allkirjaga kaunistatud saaksid.

Uksed avatakse 15:30.

Annetused ürituse korralduskulude katmiseks on teretulnud!