28. märts 2024

EESTI TUBA Eesti Vabariigi aastapäeval

24. veebruaril kell 14:00-16:00 kutsume kõiki pidulikult esimesele üritusele sarjast EESTI TUBA Tšehhi Eesti klubi ruumidesse 3. korruse ateljees aadressil Na Špejcharu 3, Praha 7.

24. veebruar 2019 on eriline päev Eesti jaoks ning imeline oleks seda veeta koos teiega!

Kohtumisel saavad nooremad ÕPPIDA või harjutada EESTI KEELT ning suuremad olla kaasatud EESTI KULTUURI jagamises st tantsida, laulda ning niisama mõtteid vahetada, pikemas perspektiivis ka käsitööd õppida vms.

Palume sel pidupäeval võimalusel TUUA KAASA midagi väikest ühisele suupistelauale panekuks. Mõnusat teed pakume janu kustutamiseks korraldajate poolt.

EESTI TUBAde ellukutsumise ideeks on tuua regulaarselt Prahas kokku kõik eestlased, Eesti kodanikud, estofiilid või lihtsalt Eesti kultuuri sõprad, et mõnusalt koos olla ja jagada kõike seda, mida meil jagada on nii vaimselt kui ka materjaalselt.

Samuti algatame kohtumistel ASJADE RINGLUSE ja TURU st kui teil on seismas Eestiga seotud asju, mida võib kellelgi teisel ehk vaja minna, siis andke korraldajatele eelnevalt märku ja tooge kaasa.

Ja kui kellelgi on SOOVE, mida võiks keegi meie hulgast teile ehk tuua või õpetada või jagada, siis andke ka sellest märku, sest kunagi ei tea, kust võite leida sobiva teadmise või asja meie enda inimeste keskelt.

Korraldajad ja õpetajad:
Tšehhi-Eesti klubi
Iivi Zajedova
Karmen Ong
Ene Päts
Piret Pedas

Esimesed Eesti toa tegevused toimuvad korraldajate kuludega, kuid paneme kohapeal välja ANNETUSKASTi, kuhu saab igaüks panna soovitusliku annetuse 50-100 Tšehhi krooni inimese kohta, et ühistegevuste tulevikku investeerida.

Kõikide küsimuste, lisaideede ja soovide osas võtke ühendust Karmeniga
karmen.ong@gmail.com
+420 608 025 524 (Tšehhi)
+372 52 14 524 (Eesti)

Lisainfo Iivi Zajedovalt
iivi.zajedova@gmail.com