19. apr. 2024

Mikkeli Eesti Keskust külastas konsul Helsingist

3. mail käis konsulaarmissioonil Mikkeli Eesti Keskuses konsulaartalituse direktor Peeter Püvi, tuues kingituseks kaasa kastitäie tuttuusi raamatuid Eesti Hoiuraamatukogust – taas sai meie miniraamatukogu täiendust ja ootame põnevusega lugemishuvilisi.

Konsulaarteenuseid Mikkelis vajasid seekord ka ettevõtjate perekond Kemist ja just 100 aastaseks saanud proua Olga Mikkelist, kelle lapsed-lapselapsed olid Tallinnast tulnud abiks kohale.

Juhatuse esimees Günter kostitas omavalmistatud kapsa ja õuna-rosina pirukatega.

Õhtul tutvusime Mikkeli teatri ja Hattu ry teatriklubiga, kus esinesid kohalikud muusikud Emmajulia ja rockbänd Wired. Viimase laulja Pauliina Rundgren on kohalik disain-käsitöö ettevõtja firmas HandiCrafts Oy, kus toodetakse disainesemeid ja ehteid inspireeritult Soome loodusest, kasutatakse ka kärgemail tehnikat, millega on emaileeritud Haltija ehtesari koostöös Kalevala Koru Oy-ga.

Maitseelamusi pakkus teatrimajas toimetav Bistro Holvi, üks esireas olevaid restorane Mikkelis, kes valitud Soome aasta uusettevõtteks 2022. Päeva mahtus päikest, palju huvitavat, üllatavat ja uut!

Mikkeli Eesti Keskus ry
Eva Bellen tegevjuht

1 thought on “Mikkeli Eesti Keskust külastas konsul Helsingist

Comments are closed.