Võrtsjärve Angerjafestivali külastas 3000 inimest
11.-12. septembril Võrtsjärve Angerjafestivalil said kokku 150 Viljandimaa kooliõpilast ning põhipäeval 3000 festivali külastajat, kellele Peipsimaa Kogukonnaköök viis koos Olde Hansa restorani peakoka Emmanuel Willega läbi õpitubasid angerjast. Valmistati nii angerja šašlõkki, puljongit kui ka õlles keedetud ja kamas praetud angerjat.
Noored olid aktiivsed ja angerja toitude valmistamine pakkus huvi ning saadi teadmisi algusest lõpuni protsesside kohta. Angrerjafestivali külastajatele oli huvipakkuv, mida saab angerjast teha, sest klassikaline on suitsu- ja marineeritud angerjas.
Triinu Akkermann
Maitseelamuse Koda
Peipsimaa Kogukonnaköök MTÜ
Ülevaate sündmusest tegi ka TV3
Kaanefotol angerja keetmine õlles