20. märts 2025

Peipsi äärde tulemine

Peipsi äärde tulemine

Restoranide Kolm Sibulat ja Moon eestvedaja Roman Zaštšerinski võttis seekord kaasa oma kolleegid Andrei Drozdovi ja Sergei Golovko, sest isegi söögitegemise õpetuses peab kõik täpne olema. Meeste köögis ei ole kohta juhuslikkuses, see sai küll selgeks.

Koos valmistati tuttavast ja tegelikult väga lihtsast toorainest neli rooga, mille puhul annavad efekti valmistamisnipid ning omavahelised maitsekombinatsioonid. Üksnes magustoit sai teistest edevam.

Peipsimaa Kogukonnaköögi eestvõttel toimuvat Peipsi Toidu Tänava kahepäevarestode koolitamist toetab Peipsiveere programm.

Fotod: Ülle Jukk

https://www.facebook.com/media/set?vanity=YlleJukk&set=a.9948999108453881