19. märts 2024

Turus luuakse teatrit

Turu teater ootab uusi liikmeid! Juhendajaks on teatrialase ja pedagoogilise haridusega, 7-aastase lavastaja, näitleja ja teatriõpetaja kogemustega Siim Maaten.

Harrastusteater ootab Turu piirkonnas elavaid eestlaseid ja eesti keelt rääkivaid inimesi, kes on huvitatud etenduskunstidest ning Eesti kirjandusest.
Üheskoos moodustavad nad Siim Maateni juhendamisel harrastusteatri rühma. Maateni juhendamisel kogutakse kokku eestikeelseid lühivorme, mida on tõlgitud ka soome keelde ning saadud materjalist loodakse lavastus “Soome keeles Eesti”, mis oleks jälgitav nii eesti keelest arusaavale kui ka mitte arusaavale publikule. Selle käigus tutvustab ja õpetab juhendaja näitlejameisterlikkust ning esinemiskunsti.
Ootame huvilisi 22.10 neljapäeval kell 18:00-20:00 Eesti keskuses.
*******

Laste-ja noorte näitlemise ring ootab väikeseid teatritegijaid.
Näitlemise ring on sissejuhatus teatri maagilisse maailma. Ringis osalevad lapsed saavad võimaluse katsetada teatritegemist ja teiste ees esinemist. Harjutavad hääle kasutamist, laval liikumist ning mis ehk ka kõige olulisem teiste märkamist. Ringi käigus tutvutakse erinevate teatritegemise tehnikate ja mängudega.
Ootame huvilisi 22.10 neljapäeval kell 17:00-18:00 Eesti keskuses. See nädal naudime koolivaheaega.

Oodatud on teatriga varem kokkupuutunud või esmakordset tutvust tegevad teatritegijad.

Julgetele osalejatele oktoobris osalemine tasuta.
Lisainfo: (virokeskus@gmail.com või telefonil +358 40 147 5221)