Peipsimaa maitsed
13. mai õppereisi käigus tutvusime piirkonna toidukasvatajate ja toidutootjatega, et veelgi paremini kohalikku toorainet kasutusse…
13. mai õppereisi käigus tutvusime piirkonna toidukasvatajate ja toidutootjatega, et veelgi paremini kohalikku toorainet kasutusse…
Restoranide Kolm Sibulat ja Moon eestvedaja Roman Zaštšerinski võttis seekord kaasa oma kolleegid Andrei Drozdovi…
28.jaanuaril toimus EVEA – Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon “Eesti Ettevõtlik Vaim” konkursi auhinnatseremoonia….
Pöörane TäiskuuÖÖsööming Peipsi Toidu Tänaval 15. veebruar kell 17.00-00.00 Aljonushka Puhvet, Kolkja Aljonushka Puhvet Aljonushka…
5.detsembril toimus JAEK Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse poolt Mustvee kultuurikeskuses Jõgevamaa 2024. aasta parimate ettevõtete…
17-18 augustil Kõik kohad on avatud: 17.08 kell 11-21 18.08 kell 11-17 Kaardilt leiad: *…
Esimene Tilgutajate festival “Rahva Oma Maitse” sai tehtud. Kes on tähele pannud, siis tavaliselt tuleb…
Maitseelamuse Koja toidukultuuri koolituste sari Jõgevamaal läks õige magusaks. Pille Petersoo juhendamisel valmisid Avinurmes toredad…
Kokku osales söömingul 35 eriilmelise menüüga üheõhturestorani. Nii sai näiteks Iisakus süüa läätsesuppi või Setomaal…
Aitäh esitajatele/märkajatele, kaasteelistele ja fännidele.