28. märts 2024

Mikkeli Eesti Keskus matkamessil

Laupäeval 21.1.2023 uudistasid Mikkeli Eesti Keskusest Eva Bellen ja Günter Peedu Helsingi messikeskuses Eesti sektsioonis.

Messil tutvustas Soome Eesti-seltside Liidu (Suomen Viro-yhdistysten liitto ry, lühend SVYL) juhataja Kirsi Bongwirnso organisatsiooni tegevust ja e-poodi. Kuna eelnevalt pakuti kõigile liikmesseltsidele võimalus saada tasuta messipiletid kui ka osaleda SVYL-i boksis oma ühingu eesotsas, haaras MEK kärmelt võimalusest kinni ja oli samaaegselt leti taga koos Soomepoiste seltsiga, keda esindas sekretär Antti Moisio Lappeenrannast.

Lisaks sai tutvutud Visit Estonia boksis pakutavaga – lähemalt Tartu, Viljandi, Hiiumaa ja Saaremaa reisivõimalustega ning kaasa pandi kotitäied trükisooja infomaterjali, millega rõõmustada Mikkeli reisiselle, kellel plaan sellel aastal Eestit külastada.

Kaasakiskuva tantsuesitusega üllatas pop-folk tantsurühm Uppsar Tallinnast. Värskendav oli saada uut teavet ja luua uusi sidemeid ning raamatuid, ajakirju ja trükiseid ka MEK-i miniraamatukogu raamaturiiulile.

 

Eva Bellen MEK tegevjuht

 

1 thought on “Mikkeli Eesti Keskus matkamessil

Comments are closed.