28. märts 2024

Volbriõhtul külas Pereklubi Sipsik kevadlaagris Kirkkonummes

30.4.2022 oli Mikkeli Eesti Keskus ry-l tore võimalus külastada koos nõiahaldja Elo Lammiga pereklubi Sipsik kevadlaagrit Kirkkonummis ja veeta koos mõned volbritunnid. Vestlesime Volbriööst ja loomulikult olid kaasas perede rõõmuks ka Nõia 13 luule-värviraamatud.

Nõiahaldjas Elo Lammi esitas nõiaperet tutvustades trummipõrina saatel võimsa nõiashõu ja luges nõiapere lugusid. Värskelt eelmise päeva esitlusest käsi soe, kirjutas Nõia 13 raamatu autor Eva Bellen ja piltide joonistaja Günter Peedu paljudele särasilmadele nende nõiapere raamatusse ka pühenduse. Suur rõõm oli näha korraga nii paljusid eesti peresid nautimas koosolemist ja koostegemist!

Pereklubi “Sipsik” pakub peredele võimalust koos käia ja eestikeelsete juhendajatega meisterdada, laulda, tantsida, mängida ning sportida.

Pereklubi Sipsik koguneb paaris nädalate laupäevadel Alppila kiriku/ Eestikeelne kogudusetöö Helsingis ruumides (Kotkankatu 2, 00510 Helsinki, Linnanmäe lõbustuspargi lähedal) kell 11:00-14:00. Oodatud on kogu pere alates beebidest kuni vanavanemateni välja!

Väärtustame väga Soomes eesti ühingute omavahelist head koostööd ja hoiame eestlust!

Mikkeli Eesti Keskus ry